Jorge Jesus'tan can sıkıcı haber! Brezilya Milli Takımı için adı geçiyor

Yeni sezon öncesi teknik direktör belirsizliğini çözmek için büyük çaba harcayan Fenerbahçe’de en güçlü aday Jorge Jesus… Geçtiğimiz hafta Lizbon’a giden ve Portekizli hoca ile yüz yüze görüşen Başkan Ali Koç’un prensip anlaşmasına vardığı belirtilmişti. Jorge Jesus cephesinden can sıkıcı bir haber geldi. Portekiz basınında Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlandığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2022, 12:38 Güncelleme 04 Mayıs 2022, 12:43
Jorge Jesus’tan can sıkıcı haber! Brezilya Milli Takımı için adı geçiyor

İÇİNDEKİLER

Ali Koç'un bu hafta içinde Lizbon'a ikinci seferi yapıp Jesus ile aradaki pürüzleri gidermesi beklenirken Portekiz'den can sıkıcı bir haber geldi.

Ülkenin en önemli yayın organlarından A Bola'da Julio Migue Neto imzalı haberde, Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeye hazırlandığı iddia edildi.

"BREZİLYA MİLLİ TAKIMI İÇİN EN GÜÇLÜ İSİM JORGE JESUS"
Portekizli teknik adama yakınlığı ile bilinen Julio Migue Neto haberinde, "Sahip olduğum bilgi, Brezilya takımını Dünya Kupası'ndan sonra devralacak en güçlü ismin Jorge Jesus olduğu. Brezilya için tüm yabancı teknik adam arasında en iyi seçenek Jesus.

Brezilya'ya çok iyi adapte oldu, ülkeyi tanıyor, dünyanın en büyük kulüplerinden birinde çalıştı. Ona saygı duyan sadece Flamengo taraftarları değil, diğer kulüplerin taraftarları da aynı duyguyu paylaşıyor" ifadesini kullandı.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Katar'daki Dünya Kupası'nın ardından teknik direktör Tite ile yolları ayıracağı biliniyor. Federasyon yetkililerinin şimdiden yeni bir isimle anlaşarak geleceği planlamak istediği ve en büyük adaylardan birisinin Jorge Jesus olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe yönetiminin Portekiz basınından gelen bu iddialar sonrasında Jorge Jesus'la temaslara hız vereceği ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN