Seçim kaosu yaşayan Galatasaray sahasında Sivasspor’a yenildi

Ligde iddiası olmayan Sarı-Kırmızılılar; Yatabare, Ulvestad ve Oğuz’a Gomis’in biri penaltıdan iki golüyle yanıt verebildi. Tribünler takımı protesto etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2022 Güncelleme 02 Mayıs 2022, 06:58
Seçim kaosu yaşayan Galatasaray sahasında Sivasspor’a yenildi

İÇİNDEKİLER

Cimbom evinde teslim... Seçimin iptal olması sonrası çok büyük bir kaos ortamına giren Galatasaray, Nef Stadı'nda Sivasspor'a 3-2 yenildi. 10. dakikada Galatasaray öne geçti. Kerem'in pasıyla soldan ceza sahasına girerek çizgiye kadar inen Emre'nin ortasında Gomis golü attı: 0-1.



BABEL'DEN ÇOK KÖTÜ BİR KAFA
38. dakikada Van Aanholt'un soldan yaptığı ortada kale sahasında Babel'in kötü kafa vuruşu yandan auta çıktı. 42. dakikada buluşan Hakan Arslan'ın şutu kaleci Muslera'dan döndü.



GOMİS PENALTIDAN GOLÜ ATTI
49. dakikada ceza hasanıda topu kontrol eden Ulvestad sol ayağıyla golü attı ve Sivas yeniden öne geçti: 1-2. 58. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Gomis beyaz noktada hata yapmadı: 2-2.



AHMET ORTA YAPTI, AĞLARA GİTTİ
64. dakikada Ahmet Oğuz'un orta şut karışımı vuruşu Muslera'nın üzerinden ağlara gitti: 2-3. 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu'nun sert şutunu Ali Şaşal kurtardı. Ve Sivas maçı 3-2 kazandı.



4 MAÇLIK SERİ DE SONA ERDİ
Taraftarı önünde Sivasspor'a karşı şok bir yenilgi alan Galatasaray'ın Nef Stadı'ndaki 4 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.



KULÜBÜ BOŞ HALDE BULDUK
G.Saray'ın hocası Domenec Torrent, Sivas yenilgisi sonrası eleştirilere sert cevap verdi. Torrent, "Kulübü boş şekilde bulduk. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun gitsin. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüpte her şey durmuş durumda" dedi.



2. SEMİH KAYA FELAKETİ!
11'de oynadığı ilk maç olan Gazintep önünoe çok kötü bir futbol sergileyen Semih Kaya dün 2. kez 11'deydi. Tecrübeli futbolcu hatalarıyla saç baş yoldurdu.



ELMAS'A BÜYÜK TEPKİ
Taraftarın hedefindeki Burak Elmas dün Nef Stadı'ndaki yerini aldı. Sarı- Kırmızılı tribünler karşılaşma sonrası Başkan Elmas ve yönetime çok büyük bir tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN