Fenerbahçe'de performansı her geçen gün artan Zajc için teklifler gelmeye başladı!

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Zajc için Bologna 5.5 milyon Euro ile kapıyı çaldı. Fransız ve İspanyol kulüplerinin de Sloven merkez orta saha için takipte olduklar iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2022 Güncelleme 02 Mayıs 2022, 06:58
Fenerbahçe’de performansı her geçen gün artan Zajc için teklifler gelmeye başladı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla kariyerinin en parlak sezonunu geçirin Miha Zajc hem değerini katladı hem de kulüpleri peşine taktı. Sloven orta saha; Miguel Crespo, Attila Szalai, Kim Min Jae, Osayi'den sonra teklif alan bir diğer Fenerbahçeli isim oldu. Zajc'a İtalyan ekibi Bologna'nın 5.5 milyon Euro'luk teklifinin olduğu, Fransa ve İspanyol takımlarının da Sloven orta sahayı yakın takibe aldığı ifade ediliyor. Fenerbahçe, sezon başında Zajc için verilen 3 milyon Euro'yu geri çevirmiş Pereira'nin isteğiyle takımla kalması sağlanmıştı. Fenerbahçe'nin galibiyet serisinde ilk 11'in değişmez ismi olan Zajc bu sezon 9 kez fileleri sarsmayı başardı. Zajc, bu sezon forma giydiği 30 lig maçının 23'ünde ilk 11'inde oynadı. Sloven orta saha, Miguel Crespo ile birlikte İsmail Kartal'ın orta sahadaki değişmez ikilisi olmayı başardı.



ORTA SAHA ZAJC'A EMANET
Sürekli olarak 11'de şans bulduğu zaman performansı daha da artan Miha Zajc attığı gollerin yanında takımana yön veren oyuncu olarak dikkat çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN