Braga genç yıldız Halil Dervişoğlu'nun peşinde! Görüşmeler başladı

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi olan genç yıldız Halil Dervişoğlu'na Portekiz ekibi talip oldu. Portekiz temsilcisinin, bonservisi İngiliz kulübünde olan genç yıldız için görüşmelere başladığı belirtildi.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2022, 17:21 Güncelleme 28 Nisan 2022, 17:21
Braga genç yıldız Halil Dervişoğlu’nun peşinde! Görüşmeler başladı

İÇİNDEKİLER

Bonservisi Brentford'ta olan Halil Dervişoğlu için Braga İngiliz kulübü ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Ancak istenenle teklif edilen arasında büyük farklar olduğu için transfer şimdilik rafa kalktı.

Bilindiği gibi Portekiz ekibi, Beşiktaş forması giyen sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı da transfer listesine eklemişti. Hatta Braga scoutları genç yıldızı Vodafone Park'ta izlemişti.

Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 22 yaşındaki Halil Dervişoğlu bu sezon Süper Lig'de 24 karşılaşmada forma giyerken sadece 1 kez fileleri havalandırdı. Genç yeteneğin bu sezon ligde 90 dakika sahada kaldığı maç bulunmuyor.

İngiliz ekibi Brentford, golcü futbolcuyu 2020 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı. Adı Beşiktaş ile anılan Halil Dervişoğlu'nun ilk hedefinin İstanbul'da kalmak olduğu iddia ediliyor.