Almanlar Fenerbahçe'nin 17’lik yıldızı Arda Güler için özel dosya hazırladı

Alman kanalı Sport 1, “Arda Güler için, Iniesta’nın imza hareketi olan sağ ve sol çalımına adeta hükmediyor. Alex’in izinde” yorumlarında bulunarak övgüler yağdırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2022 Güncelleme 28 Nisan 2022, 06:58
Almanlar Fenerbahçe’nin 17’lik yıldızı Arda Güler için özel dosya hazırladı

İÇİNDEKİLER

Daha önce Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler ile ilgili haber yayınlayan Alman kanalı Sport 1 bu kez özel bir dosyayla genç yıldızı mercek altına aldı. Sport 1 kanalı Arda Güler ile ilgili övgü dolu sözler sarfetti. Almanlar, "Ankara'da okul bahçesinde keşfedilen Arda, esnek ve hareketli bir ayağa sahip... Dar alanlar adeta onun hakimiyetinde... Rakip baskısını çok iyi hissediyor ve adam çalımlamakta zamanlaması çok iyi" ifadelerini kullandı. Sport 1, "Iniesta'nın imza hareketi olan sağ ve sol çalımına adeta hükmediyor. Kendine hareket alanı açıyor ve bir sonraki rakibinin üstüne gidip baskı kuruyor. Vücut çalımı, yön değiştirme, top sürme...



DEFANSİF ZEKASI YÜKSEK
Hepsi onda var. Oyun içinde çözüm üretiyor. Çok iyi bir istasyon. Ancak ona başka kapıları açacak en büyük özelliği defansif zekası" yorumunda bulunarak genç yıldızın teknik becerisini övdü. Arda'nın pres alanlarını çok iyi gördüğünü belirten Almanlar, "Duran topların ustası. Sol ayağıyla müthiş falso verebiliyor. Bunu Alanyaspor maçında Berisha'ya attırdığı golde çok net gösterdi. Ali Koç onu ekstra çalıştırıyor. Hiçbir şey tesadüflere bırakılmıyor. Gelecekte Avrupa'da büyük kulüplerde oynayacak. Çünkü onun yeri orası. Emre Mor gibi hayal kırıklığı olmayacak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN