Galatasaray'da ikinci hoca adayı! Eşref Hamamcıoğlu kazanırsa Fransız teknik adam geliyor

Son dakika Galatasaray haberleri | Galatasaray'da cuma günü yapılacak seçim öncesi geri sayım sürerken, başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk de çalışmalarına devam ediyor. Domenec Torrent ile yola devam etmeyi düşünmeyen Hamamcıoğlu'nun seçimi kazanması durumunda Fransız teknik adam Rudi Garcia'yı takımın başına getireceği iddia edildi.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2022, 12:02 Güncelleme 27 Nisan 2022, 12:07
Galatasaray’da ikinci hoca adayı! Eşref Hamamcıoğlu kazanırsa Fransız teknik adam geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da cumartesi günü yapılacak seçim öncesi heyecan artarken, başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk de çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürüyor.



Kulislerde konuşulanlara göre başkanlığa bir adım daha yakın olan Eşref Hamamcıoğlu seçimden zaferle ayrılması durumunda takımın başına yabancı bir teknik adam getirecek. Domenec Torrent'le yola devam etmeyi kesinlikle düşünmeyen Hamamcıoğlu'nun listesinin ilk sırasında Daniel Farke yer alıyor.



Ancak Alman teknik adamın yeterli tecrübeli sahip olmamasından dolayı bazı endişelerin yaşandığı ve listeye bir isim daha eklendiği öğrenildi.



Bu ismin, Rudi Garcia olduğu belirtiliyor. 58 yaşındaki Fransız hoca son olarak Lyon'da görev yaptı. Daha önce Marsilya, Roma, Lille, Dijon ve St. Etienne'i de çalıştıran Garcia, 2010-11 sezonunda Lille ile Fransa şampiyonluğu yaşadı.



Lyon'da yaklaşık 2 yıl görev yapan Garcia 1,88 puan ortalaması yakaladı. Mayıs 2021'den bu yana boşta olan tecrübeli teknik adamın Galatasaray'dan gelecek bir teklife nasıl yaklaşacağı merak konusu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN