Fenerbahçe Jorge Jesus transferine her zamankinden daha yakın durumda

Başkan Ali Koç, Jesus'la prensipte anlaşma sağlarken Portekiz teknik adamın 4 Nisan'dan bu yana Fenerbahçe'yi yakından takip ettiği ortaya çıktı. Jesus'un ücretinde sorun olmadığı ancak Portekizli'nin 30 milyon Euro'luk transfer bütçesi talep ettiği öğrenildi. Yönetim bu rakamı düşürmek istiyo.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2022 Güncelleme 27 Nisan 2022, 06:43
Fenerbahçe Jorge Jesus transferine her zamankinden daha yakın durumda

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ciddi bir aşama kaydetti. Jesus'un Fenerbahçe'yi yine Ali Koç ile görüşme yaptığı 4 Nisan tarihinden bu yana takip ettiği ve tüm maçları izlediği öğrenildi. Portekizli teknik adam ile yıllık ücretinde önemli bir sıkıntı olmadığı bildirildi. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ve tüm ekibine 7 milyon Euro ödeyeceği de gelen bilgiler arasında.



YÖNETİM BÜTÇEYİ DÜŞÜRMEK İSTİYOR
Bu paranın 5 milyon Euro'su Jorge Jesus'a, 2 milyon Euro'su ise ekibine ödenecek. Portekizli teknik adamla ciddi mesafe kat edilse de henüz anlaşma sağlanmayan kısımların da olduğu ifade ediliyor. Jesus'un 30 milyon Euro'luk transfer bütçesi istediği yönetimin bu rakamı daha düşük tutmak istediği öğrenildi. Bu konuda her iki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği de gelen haberler arasında. Jorge Jesus'un Mayıs ayının ilk haftasında Fenerbahçe'ye net bir cevap vermesi bekleniyor. Fenerbahçe Jesus'a ilk olarak 2016 yaz döneminde Aziz Yıldırım tarafından teklif yapılmıştı. Yıldırım o dönem, "Eğer gelirse futbol Obradovic'i olur" ifadesini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN