BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA CANLI MAÇ İZLE 📺 BJK KASIMPAŞA maçı şifresiz, bedava, ücretsiz CANLI nasıl izlenir? Maçın 11'leri...

Süper Lig'de 34. haftansında bu akşam Beşiktaş ile Kasımpaşa mücadele edecek. Maça az bir süre kala futbolseverler 'Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınalanacak? Beşiktaş Kasımpaşa maçı CANLI, bedava, ücretsiz, şifresiz nasıl izlenir?' sorularına yanıt aramaya başladı. Heyecanlı karşılaşmanın 11'leri belli oldu. İşte maça dair detaylar ve BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA CANLI MAÇ İZLEME EKRANI!

Giriş Tarihi 25 Nisan 2022, 20:23 Güncelleme 25 Nisan 2022, 20:25
BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA CANLI MAÇ İZLE 📺 BJK KASIMPAŞA maçı şifresiz, bedava, ücretsiz CANLI nasıl izlenir? Maçın 11’leri...

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı Vodafone Park'ta oynanacak. Siyah beyazlı ekip kendi sahasında Avrupa bileti almak için kritik mücadeleye girişecek. Maçın hakemi Yasin Kol olarak duyurulurken, 11'ler de açıklandı. 38. kez karşı karşıya gelecek iki takım da bu akşam tüm gücünü gösterecek. Beşiktaş'ın Avrupa'daki kaderini belirleyecek maçta siyah beyazlıların nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. İşte maçın yayın saati ve canlı yayınlanacağı kanal! BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA CANLI MAÇ İZLEME LİNKİ DE HABERİMİZDE!

BEŞİKTAŞ KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı 25 Nisan Pazartesi saat 20.30'da başlayacak. Vodafone Park'taki maçı hakem Yasin Kol yönetecek.

BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI NASIL İZLENİR?

Heyecanlı maç beIN SPORTS HD1'de canlı yayınlanacak.

MAÇIN 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Güven, Batshuayi

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Spajic, Donk, Eren, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Ouanes, Muleka

WELINTON GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş, iç sahada son 5 maçta inişli çıkışlı grafik sergiledi. Antalyaspor ile evinde 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, bir sonraki iç saha maçında Altay'ı 1-0 mağlup etti. Üst üste iki iç saha maçında Başakşehir ve Hatayspor ile berabere kalan siyahbeyazlı ekip, Alanyaspor'u ise 4-1 yendi. Öte yandan sarı kart cezası nedeniyle Giresunspor maçında forma giyemeyen Welinton Souza, bugünkü karşılaşmada görev alabilecek. Alanyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Welinton cezalı duruma düşmüştü

DEVRE SONU UYARISI

Ismael ve ekibi, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamlerken futbolculara da aktarıldı. Paşa'nın ligin en formda ekiplerinden biri olduğuna dikkat çekip buna karşın ilk yarının sonlarında zaafiyet yaşandığı tespit edildi. 31 ve 45. dakikalar arasın ligin en çok gol yiyen 2. ekibi olan Paşa'nın bu bölümde 12 gol yediğine vurgu yapılıdı, ve 'son düdüğe kadar mücalede edin' denildi.

38. RANDEVU

Beşiktaş ile Kasımpaşa, ligde 38. kez karpışacak.İki takım arasındaki 37 maçın 24'ünü Beşiktaş kazandı, 8 karşılaşma berabere bitti, Kasımpaşa 5 kez galibiyet aldı. Beşiktaş'ın 78 golüne, Paşa 39 golle cevap verdi.