Orta sahasını güçlerdirmek isteyen Fenerbahçe'nin fırsat ayağına geldi! Marcel Sabitzer bombası

Fenerbahçe’nin yakın ilişki içinde olduğu Rogon menajerlik şirketi Bayer Münih’in Avusturyalı merkez orta sahası Sabitzer’i Fenerbahçe’ye teklif etti. Yönetim teklifi şimdiden masaya yatırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2022 Güncelleme 22 Nisan 2022, 07:01
Orta sahasını güçlerdirmek isteyen Fenerbahçe’nin fırsat ayağına geldi! Marcel Sabitzer bombası

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluğun 1 numaralı adayı olan bir kadro ile yeni sezona başlamak isteyen Fenerbahçe'ye son derece önemli bir teklif geldi. Sarı-Lacivertli yönetimin yakın ve iyi ilişkiler içerisinde olduğu Rogon menajerlik şirketi Bayern Münih'in Avusturyalı merkez orta saha oyuncusu Marcel Sabitzer'i Fenerbahçe'ye önerdi. Sabitzer'i Arsenal ile Atletico Madrid'in de istediği bir ortamda Fenerbahçe'ye önerilmesi bu iki kulübün Bayern'in istediği parayı vermeye yanaşmaması olarak değerlendirildi. Bayern Münih'in Leipzing'den 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Marcel Sabitzer'i yine aynı fiyata satmayı planladığı ifade edildi. Oyuncunun güncel piyasa değerinin ise 15 milyon Euro'dan daha yukarıda olduğu da gelen haberler arasında. Bayern Münih ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Marcel Sabitzer için zorunlu satın alma opsiyonunun yer aldığı 1 yıllık kiralama modelinin de masada olabileceği ifade ediliyor. 28 yaşında ve 1.77 boyunda olan Marcel Sabitzer, 60 kez giydiği Avusturya Milli Takım formasıyla 11 gol atmayı başardı.



TRANSFER SÜRECİ ZORLU GEÇECEK
Marcel Sabitzer'i Rogon menajerlik şirketi önerdi. Ancak Aresnal ve Atletico Madrid'in de oyuncuyu istiyor olması Fenerbahçe için zorlu bir süreci ortaya koyuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN