Sürpriz gelişme! Vitor Pereira’dan Beşiktaşlı Rosier ve Fenerbahçeli Osayi’ye kanca

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians’ı çalıştıran Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’ya ait olduğu edilen transfer listesinin taraftarlarca ele geçirildiği iddia edildi. Sosyal medyaya sızan söz konusu listede Beşiktaş’tan Valentin Rosier ve Fenerbahçe’den Birght Osayi-Samuel’in de yer aldığı görüldü. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 21 Nisan 2022, 22:04 Güncelleme 21 Nisan 2022, 22:17
Sürpriz gelişme! Vitor Pereira’dan Beşiktaşlı Rosier ve Fenerbahçeli Osayi’ye kanca

İÇİNDEKİLER

Vitor Pereira'nın gözü Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta…

Aralık ayında Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevinden ayrılan ve ardından Brezilya ekibi Corinthians'ın başına geçen Portekizli teknik adama ait olduğu iddia edilen bir transfer listesi sürpriz bir şekilde sosyal medyaya sızdırıldı.




Pereira'ya ait olduğu öne sürülen transfer listesinin Corinthians taraftarlarınca ele geçirildiği öne sürülürken, söz konusu listede Beşiktaş'tan Valentin Rosier ve Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel olduğu da görüldü.



Fenerbahçe'de Osayi'yi sağ beke çeken teknik adam olan ve Nijeryalı futbolcunun bu mevkideki yakaladığı çıkışta büyük paya sahip olan Pereira'nın Süper Lig'in bir başka yıldız sağ beki Valentine Rosier'i de transfer listesine eklemesi bu mevki için iki isimden birini tercih edeceği şeklinde yorumlandı.

Rosier ve Osayi'nin dışında ise Pereira'nın transfer listesinde Estrela Amadora takımından Diogo Pinto, Shakhtar Donetsk'ten Pedrinho, Farense'den Bruno Paz ve Ulsan Hyundai'den Won Sang Um gibi oyuncuların yer aldığı görüldü.



Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra da daha önce çalıştığı Çin Ligi'nden Kim Min Jae'yi ülkesi Portekiz'den de Miguel Crespo'u Sarı-Lacivertli ekibe transfer etmişti.