Fenerbahçe önünde ağır darbe alan Aslan sahasında Malatya'yı devirdi

Küme düşmesi kesinleşen rakibi önünde ilk yarıda çok zorlanan Galatasaray 51. dakikada Ryan Babel’in golüyle öne geçti. 53. dakikada sahneye çıkan Halil Dervişoğlu skoru belirledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2022 Güncelleme 19 Nisan 2022, 06:58
Fenerbahçe önünde ağır darbe alan Aslan sahasında Malatya’yı devirdi

İÇİNDEKİLER

Aslan iki golle güldü... Geçen hafta Fenerbahçe derbisini kaybeden ve ligde hiçbir iddiası kalmayan Galatasaray küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatya'yı Nef Stadı'nda 2-0 yendi. 39. dakikada savunma arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kalan Babel'in şutunu Awuku çizgiden çıkardı.



NELSSON KADERİ DEĞİŞTİRDİ!
45. dakikada Kerem'in ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu kaleci Abdulsamed güçlükle kontrol etti. 45+1. dakikada Tetteh'in gole giden şutunu Nelsson çizgi üzerinden çıkardı.



OMAR'DAN HARİKA BİR ORTA
51. dakikada Galatasaray öne geçti. Berkan'ın kafa vuruşunu Abdulsamed kurtardı. Dönen topu Babel ağlara yolladı: 1-0. 2 dakika sonra Omar ortaladı, Halil kafayla golü attı: 2-0.



TAYLAN İNANILMAZI YAPTI!
60'da Taylan kale ağzından inanılmaz bir gol kaçırdı. 77'de Kerem karşı karşıya pozisyonda kaleci Abdulsamed'e takıldı. 81'de Berkan vurdu, Abdulsamed yine golü çıkardı ve maç 2-0 bitti.



OMAR BİR İLKİ YAŞADI
Yeni Malatyaspor önünde 11'de sahaya çıkan Omar Elabdellaoui bir ilki yaşadı. Skoru 2-0 yapan golde Halil'e harika bir orta atan Norveçli sağ bek Galatasaray formasıyla çıktığı 18. karşılaşmada ilk kez asist yapmayı başardı.



4 AYLIK ÖZLEMİ BİTİRDİ
Uzun bir aradan sonra ilk 11'de şans bulan Halil Dervişoğlu dün güzel bir kafa golüne imza attı. Eleştirilerin odağındaki genç futbolcu böylece 4 ay sonra özleme son verdi. Genç yıldız en son 20 Ocak'ta oynanan Kasımpaşa maçında ağları sarsmıştı. Halil mücadelesi ile de alkış aldı.



CİMBOM SAHASINDA 4'TE 4 YAPTI
Dün akşam Nef Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray bu sezon ilk kez sahasında 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı-Kırmızılılar üst üste Rizespor, Beşiktaş, Karagümrük ve Yeni Malatyaspor önünde kazanmayı başardı. Ligde herhangi bir iddiası kalmayan Galatasaray küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatya önünde 3 puanı 2 golle almayı başardı.



TRiBÜNDE NELSSON PATLAMASI!
Galatasaray'da gecenin en başarılı isimlerinden birisi Victor Nelsson oldu. İlk yarının son dakikasında çizgiden müthiş bir hamleyle golü çıkaran Danimarkalı stopere tribünler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Nelsson maç sonunda üçlü çektirdi.



KEREM'DEN İSYAN BAYRAĞI
83'te oyundan alınan Kerem Aktürkoğlu bu kararı beğenmedi. Genç yıldızı Torrent teselli etti. Galatasaray'da maçın etkili isimlerinden birisi olan Kerem Aktürkoğlu 83. dakikada yerini Emre Kılınç'a bıraktı. Ancak oyundan alınmasına fazlasıyla bozulan Kerem Aktürkoğlu kenara gelirken teknik direktör Domenec Torrent'e bu şikayetini iletti ve oyundan çıkması gereken ismin kendisi olmaması gerektiğini söyledi. İspanyol teknik adam da oyuncusuna sarılarak durumu izah etmeye çalıştı ve kendisine moral verdi. Kerem bu konuşmanın ardından kulübeye oturdu.



VESGAS'TA OLAN VEGAS'TA KALIR!
Tartışma için Kerem, "Büyüklerime saygısızlık yapmam" derken, Torrent, "Vegas'da olan Vegas'da kalır" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN