Son dakika: Cristiano Ronaldo'nun acı kaybı! Yeni doğan oğlu vefat etti

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2022, 21:38 Güncelleme 19 Nisan 2022, 00:54
Son dakika: Cristiano Ronaldo’nun acı kaybı! Yeni doğan oğlu vefat etti

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın dünyaca ünlü Portekizli Cristiano Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden birinin vefat ettiğini açıkladı.



Konuya ilişkin Ronaldo resmi sosyal medya hesapları üerinden bir açıklama yayımladı.



"SENİ HER ZAMAN SEVECEĞİZ"
Açıklamada, "Yeni doğan oğlumuzu kaybettik. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz" ifadelerine yer verildi.



RONALDO'NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?
2010 senesinde ilk kez baba olan Ronaldo'nun, 2'si kız, 2'si erkek olmak üzere 4 çocuğu var. Ronaldo'nun 4 çocuğunun 3'ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmiştir. İlk çocuğu Cristiano Ronaldo JR.'ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid'te annesi ve ailesi ile birlikte büyüttü. 2017 yılında model sevgilisi Georgina Rodriguez'den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo'nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha doğdu. Eva ve Mateo adlı ikiz bebeklerin annelerinin kimliği ise hiçbir zaman öğrenilemedi.



Ronaldo, 28 Ekim 2021 tarihinde bir paylaşımda bulunarak Georgina Rodriguez'den ikiz çocukları olacağını duyurmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN