Kanarya'da Fabian Balbuena bombası! Paraguaylı stoperi menajerler Fenerbahçe'ye teklif etti

Kim Min Jae'yi 23 milyon Euro civarında bir bedele satmayı planlayan Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi. Menajerler Paraguaylı stoper Balbuena'yı Sarı-Lacivertli kulübe teklif etti. Yönetim düşünmek için süre istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2022 Güncelleme 16 Nisan 2022, 07:00
Kanarya’da Fabian Balbuena bombası! Paraguaylı stoperi menajerler Fenerbahçe’ye teklif etti

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi ciddi ve bir o kadar da önemli bir teklifle karşı karşıya kaldı. Menajerler, Rusya'da Dinamo Moskova takımında forma giyen ve takımdan ayrılmak isteyen Fabian Balbuena'yı Fenerbahçe'ye teklif etti. Yönetim bu teklif karşısında düşünmek için süre istedi. 2018 yılında Brezilya'nın Corinthians kulübünde oynadığı sırada Fenerbahçe'nin uzun süre ilgilendiği Balbuena transferine onay verilip verilmeyeceği 1-2 hafta içinde belli olacak. 31 yaşında ve 1.88 boyunda olan Fabian Balbuena 25 kez Paraguay Milli Takımı'nda da forma giymiş bir isim.



TRANSFER KİM'E BAĞLI...
Fenerbahçe yönetiminin birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Kim Min Jae'den istediği bonservis bedelini alırsa Fabian Balbuena'nın transferini gerçekleştirebileceği belirtiliyor. Sarı-Lacivertli kurmayların Kim'den beklentisinin ise 23 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN