Özel haber... Fenerbahçe ve Galatasaray peşindeydi: Antalyaspor Doğukan Sinik için en az 4 milyon Euro istiyor

Süper Lig'in ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray bir süredir Antalyaspor'un genç oyuncusu Doğukan Sinik'i transfer etmek için adeta yarış içindeydi. Akdeniz temsilcisinin 23 yaşındaki oyuncu için istediği ücret belli oldu.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2022, 21:28 Güncelleme 13 Nisan 2022, 23:13
Özel haber... Fenerbahçe ve Galatasaray peşindeydi: Antalyaspor Doğukan Sinik için en az 4 milyon Euro istiyor

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine Nuri Şahin'in getirilmesinin ardından muhteşem bir çıkışa imza atan ve A Milli Takıma kadar yükselen Doğukan Sinik için İtalya ve İspanya'dan bazı kulüplerin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi.

Akdeniz ekibi ise birçok kulübün transfer listesindeki Doğukan'ın bonservis bedelini belirledi.

Süper Lig'in Fenerbahçe ile birlikte en formda takımı olarak dikkat çeken Antalyaspor'da takımın genç oyuncularından Doğukan Sinik performansıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Antalyaspor'da Nuri Şahin'in teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrası büyük bir çıkış yakalayan ve A Milli Takıma kadar yükselen Doğukan, performansıyla İtalya ve İspanya'dan bazı kulüplerin ilgisini çekerken, genç futbolcu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer listesine girmeyi başarmıştı.

Antalyaspor yönetiminin ise birçok kulübün ilgisinin bulunduğu 23 yaşındaki Doğukan Sinik'in fiyatını belirlediği ve genç futbolcu için teklif gelmesi halinde kapının 4 milyon Euro'dan açılacağı öğrenildi.

Antalyaspor yönetiminin İspanya ve İtalya'dan talipleri olduğunu bizzat açıkladığı Doğukan için Fenerbahçe'nin gelecek sezon 7+4 olarak güncellenecek yabancı kuralı sebebiyle istekli olduğu ve genç oyuncu ile takımdaki yerli kalitesinin artırılmasının hedeflendiği konuşuluyor. Sarı-Lacivertli yönetimin, Doğukan için sezon sonu Antalyaspor ile masaya oturması bekleniyor.

Galatasaray'ın ise Kerem Aktürkoğlu'nun satışı halinde sol kanadın alternatifi olarak belirlediği Doğukan Sinik için kulüpte yaşanan seçim süreci sebebiyle beklemede olduğu, ancak scout ekibinin 23 yaşındaki futbolcu ile ilgili raporlarını hazır olduğu belirtiliyor.

A Milli Takımımız'ın 29 Mayıs'ta İtalya ile oynadığı maçta Ay-Yıldızlı formayı ilk kez giyen Doğukan, bu sezon Süper Lig'de ise 26 maçta görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 6 da asit yaparak 9 gole direkt olarak katkı sağladı.

2012 yılından bu yana Antalyaspor bünyesinde olan Doğukan Sinik için, Akdeniz ekibinin teknik direktörü Nuri Şahin, "Ona çok güveniyorum. O da güvenimizi bugüne kadar boşa çıkarmadı. Doğukan gibi yetenekli, performansı iyi olan oyuncuların skora katkısı daha fazla olması lazım. Doğukan'ın performansında düşüş görmedim, istikrarı yakaladığını düşünüyorum. Doğukan'ın futbolunu beğenmeyen, futboldan çok anlayan bir insan değildir" demişti.