Özel haber... Beşiktaş'tan talipleri sürekli artan Rıdvan Yılmaz için uzun soluklu kontrat stratejisi

Beşiktaş'ta bu sezon oynadığı etkili oyunla adından sıkça söz ettiren ve Avrupa'nın çeşitli kulüplerinin de ilgisini çeken Rıdvan Yılmaz ile ilgili yeni stratejiler belirleniyor. Kara Kartal'ın yüksek bonservis almak için uzun soluklu bir kontrat yapması gündemde.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2022, 22:17 Güncelleme 13 Nisan 2022, 22:27
Özel haber... Beşiktaş’tan talipleri sürekli artan Rıdvan Yılmaz için uzun soluklu kontrat stratejisi

İÇİNDEKİLER

Avrupa kulüplerinin göz hapsine giren Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a 6 milyon Euro'luk bir teklif gelirken, Siyah-Beyazlı kulüp bu rakamı artırmak için stratejisini belirledi.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz, Avrupa kulüplerinin rüyasını süslüyor… Son olarak Siyah-Beyazlılar'ın sahasında Alanyaspor ile oynadığı maçta 6 Avrupa kulübünün temsilcilerin canlı olarak takip ettiği Rıdvan için Beşiktaş'a ulaşan en yüksek rakamlı teklif ise şu ana kadar 6 milyon Euro olmuştu.

Rıdvan Yılmaz'ı 6 milyon Euro'ya satmaya sıcak bakmayan ve yapılan teklifi reddeden Beşiktaş yönetimi, 20 yaşındaki sol bek için gelecek teklifleri artırmak adına yapacağı hamleyi de belirledi.

Beşiktaş yönetiminin, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Rıdvan Yılmaz ile uzun soluklu yeni bir kontrat yapmayı düşündüğü öğrenildi.

Yönetimin bu hamlesi ile Rıdvan'ı isteyen kulüplerin, genç yıldızın sözleşmesinde son senesine girecek olması sebebiyle önerilecek olan bonservis bedelini düşük tutma çabalarını boşa çevirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Siyah-Beyazlı yönetim, Rıdvan ile yeni sözleşme imzalanması halinde otomatik olarak genç oyuncu için gelecek tekliflerin artmasını bekliyor. 20 yaşındaki milli sol bek için gelen 6 milyon Euro'luk teklife sıcak bakmayan Beşiktaş'ın ancak maddi açıdan beklentilerini karşılayan bir teklif gelmesi halinde Rıdvan'ın satışına izin verebileceği konuşuluyor.

Fransa'dan Lyon, Almanya'dan Stuttgart ve Portekiz'den Braga'nın resmen talip olduğu Rıdvan için İtalya ve İspanya'dan da bazı kulüplerin devrede olduğu ifade ediliyor. Beşiktaş ise genç oyuncunun satışı ile ilgili kararı vermekte acele etmiyor.

A Milli Takım ve Beşiktaş'ın sol bekteki bankosu olan Rıdvan Yılmaz, Siyah-Beyazlı forma altında bu sezon tüm kulvarlarda 29 maça çıktı ve 3 gol atıp, 4 asist yaptı.

2013 yılından bu yana Beşiktaş bünyesinde bulunan Rıdvan, 6 kez de A Milli Takım forması giydi. Genç futbolcu alt yaş kategorilerinde de ay-yıldızlı formayı terletti.