Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi hesapları başladı! Kanarya kaç ön eleme oynayacak?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Galatasaray'ı ağırlarken, müsabakadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası Fenerbahçe, Konyaspor'un önüne geçti ve ligde 2. sıraya yerleşti. Bununla beraber Fenerbahçe'de, gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi hesapları başladı. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne kaçıncı turdan katılacak.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2022, 10:45 Güncelleme 11 Nisan 2022, 11:02
Fenerbahçe’de Şampiyonlar Ligi hesapları başladı! Kanarya kaç ön eleme oynayacak?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında, Ülker Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya geldi ve dev derbiden 2-0'lık üstünlükle ayrıldı.



Sarı lacivertlilerde ilk golün sahibi Miha Zajc ile beraber Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Miguel Crespo, öne çıkan isimler oldu.



Öte yandan bu sonuçla Fenerbahçe, 6 yıl sonra GalatasarayKadıköy'de mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası, Fenerbahçe, ligde 2. sıraya yükseldi.


DEVLER LİGİ HESAPLARI BAŞLADI
Fenerbahçeli taraftarlar, maç sonrası Şampiyonlar Ligi vizesi almayı hesaplarken, takımın hangi turdan elemelere katılacağını merak etmeye başladı.

İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ
Fenerbahçe, Süper Lig'i 2. sırada tamamladığı taktirde, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan girecek. Sarı lacivertliler, 2 ön eleme ile beraber, bir de play-off oynayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN