Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz için Avrupa devleri resmen sıraya girdi!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'de 6. sırada yer alan Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz için Avrupa devleri resmen sıraya girdi. Siyah-Beyazlılar’da Alanyaspor maçında yaptığı asist ve mücadelesiyle Valerien Ismael’den tam not alan Rıdvan Yılmaz için başta Lyon olmak üzere devlerin yakın ilgisi var.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2022, 15:04 Güncelleme 10 Nisan 2022, 15:08
Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş’ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz için Avrupa devleri resmen sıraya girdi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın özkaynaklarından yetişen genç yıldız için Avrupa'nın devleri sıraya girdi. Siyah-Beyazlılar'da son dönemde ortaya koyduğu performansla taraftarın beğenisini kazanan yıldız oyuncu Alanya maçında yakın markajdaydı.

Siyah-Beyazlılar'da Alanyaspor maçında yaptığı asist ve mücadelesiyle Valerien Ismael'den tam not alan Rıdvan Yılmaz için başta Lyon olmak üzere devlerin yakın ilgisi var.

Rıdvan Yılmaz için başta Fransız devi Lyon olmak üzere 6 kulübün scoutları Vodafone Park tribünlerindeydi. Fransa, İspanya, Almanya ve İtalya'dan gelen temsilcileri Siyah-Beyazlı yönetim misafir etti.

Avrupa'nın dev kulüplerinin sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor. Teklifler resmiyete dökülmese de pazarlıkların en az 6 milyon Euro'dan başlaması bekleniyor.

Rıdvan Yılmaz'ın sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmak istediği ve futbol yaşantısını Avrupa'da sürdürmek istediği belirtildi. Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan 20 yaşındaki Rıdvan Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 5.5 milyon Euro.