Beşiktaş'ta Valerien Ismael’in göreve gelmesiyle Valentine Rosier turbo modunu açtı

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in göreve gelmesiyle birlikte performansı en çok yükselen isimlerden biri de Fransız yıldız oldu. Kartal’ın harika çocuğu Valentine Rosier, Trabzonspor deplasmanından sonra Alanyaspor karşısında da izleyenlerin gözünün pasını silmeyi başardı.

Giriş Tarihi 10 Nisan 2022, 13:20 Güncelleme 10 Nisan 2022, 13:27
Beşiktaş’ta Valerien Ismael’in göreve gelmesiyle Valentine Rosier turbo modunu açtı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor deplasmanında 71. dakikada sahneye çıkan ve takımının beraberlik golünü atan Valentine Rosier, Alanyaspor karşısında iki asistle yıldızlaştı. İlk yarıda Josef ve Batshuayi'nin attığı gollerde asistler Rosier'den geldi…

25 yaşındaki Fransız yıldızın, Ismael göreve geldikten sonraki performansı gözler görülür şekilde değişti… Saha içindeki oyun iştahı, bitmek bilmez enerjisi ve hücuma katkısı futbolseverler tarafından alkışlandı.

Süper Lig'deki son 2 maçında 3 golde payı bulunan Rosier, daha önceki 28 maçında ulaştığı sayıyı geride bıraktı (2 asist). Kara Kartal'ın Fransız yıldızı, tüm kulvarlarda bu sezon 35 karşılaşmada görev alırken 2 gol, 5 asist üretti…

Alanyaspor karşısında 3'lü savunma sistemi ile oynayan Beşiktaş'ın attığı 4 golün üçünün asisti bek oyuncularından geldi… Alanya maçında Beşiktaş'ın Güven ile bulduğu son golde asist Rıdvan Yılmaz'dan geldi… Kartal'ın Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael kanat oyuncularının performansına direkt etki etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN