Spor Toto 1. Lig'de küme düşen ilk takım Balıkesirspor oldu!

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Adanaspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'ndaki mücadeleyi ev sahibi ekip Adanaspor, 3-1 kazanmayı başardı. Bu skorla birlikte Balıkesirspor'un normal sezonun bitimine 7 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2022, 22:45 Güncelleme 09 Nisan 2022, 23:44
Spor Toto 1. Lig’de küme düşen ilk takım Balıkesirspor oldu!

İÇİNDEKİLER

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor'a 3-1 mağlup olan Balıkesirspor'un normal sezonun bitimine 7 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Adanaspor ile Balıkesirspor'un karşılaşmasında gol perdesi, konuk ekip tarafından açıldı. Balıkesirspor'da İbrahim Çolak, Kethevoama'nın asisti ile topu ağlara yollamayı başardı. İbrahim, bu gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.



Adanaspor, Balıkesirspor'un golüne üst üste iki gol ile cevap verdi. Karşılaşmanın 34. dakikasında İsmail Erdoğan'ın pasını gole çeviren Fıratcan Üzüm, eşitliği sağladı. Bu golden 5 dakika sonra Ciss sahneye çıkarak, Celil Yüksel'in asistini gole çevirmeyi başardı. Böylece Adanaspor, rakibi karşısında 2-1 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA CISS YENİDEN SAHNEDE
Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskısına devam eden Adanaspor, ligin son sırasındaki rakibine bir gol daha attı. Maçın 53. dakikasında Ciss, tekrar sahne alarak Fıratcan'ın asistinde kendisinin 2, takımının 3. golünü atmayı başardı.



ADANASPOR 8. SIRAYA YÜKSELDİ
Bu galibiyet ile puanını 41 yapan Adanaspor, TFF 1. Lig'de 8. sıraya yükseldi. Balıkesirspor ise ligin dibinde bulunurken, toparlanamadı. 29 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 24 mağlubiyet alan ekip, 11 puan ile ligin son sırasında yer aldı.