Trabzonspor derbisinde rakibini tokatlayarak kırmızı kart gören Larin’e büyük ceza kapıda!

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, Trabzonspor derbisinde rakibini tokatlayarak kırmızı kart gördü. Siyah-Beyazlı yönetimin yıldız oyuncu için ceza hazırlığında olduğu iddia edildi.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2022, 11:14 Güncelleme 04 Nisan 2022, 11:26
Trabzonspor derbisinde rakibini tokatlayarak kırmızı kart gören Larin’e büyük ceza kapıda!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor maçının 80. dakikasında Siopis'e tokat atarak oyundan atılan Cyle Larin'e teknik heyet ve yönetim büyük tepki gösterdi. Beşiktaş'ta tecrübeli oyuncu ile görüşme yapılacağı ve kendisinden savunma isteneceği belirtildi.

Siyah-Beyazlılar'ın gündeminde Cyle Larin'i kadro dışı bırakma seçeneği de var. Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Larin kadro dışı kalması durumunda sezonu kapatabilir.



Öte yandan rakibine tokat attığı için 5 ila 10 maç arası ceza alması beklenen Larin'in vurdumduymaz halleri Beşiktaş taraftarını da öfkelendirdi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan, "En kritik anda kırmızı kart gördü. Momentum bizim elimizdeydi. Sinirlerine hakim olmalıydı" ifadelerini kullandı.

Bu sezon 24 Süper Lig maçına çıkan Larin 6 gol atarken 1 de asiste imza attı. Beşiktaş'a 2018 yılında Orlando'dan 1.8 milyon Euro'ya transfer edilen 26 yaşındaki forvet oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.