Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde gözler onlarda olacak! Dünya devleri Kim Min Jae, Zajc ve Crespo'nun peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Dev derbi öncesi Sarı-Lacivertliler’de Kim Min Jae, Crespo ve Zajc, Galatasaray ile 10 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak derbide yakından takip edilecek.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2022, 11:58 Güncelleme 04 Nisan 2022, 12:34
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde gözler onlarda olacak! Dünya devleri Kim Min Jae, Zajc ve Crespo’nun peşinde

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son haftaların formda isimleri ortaya koydukları performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler'de Kim Min Jae, Crespo ve Zajc, Galatasaray ile 10 Nisan'da Kadıköy'de oynanacak derbide yakından takip edilecek.

3 yıldız için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri harekete geçti. Yıldız oyuncular için ünlü scoutlar derbiye akın edecek. Tottenham, Napoli ve Lazio'nun scoutları 3 yıldızı mercek altına alacak.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın alınması için ısrarcı olduğu Miguel Crespo son haftalarda bambaşka bir seviyeye çıktı. Kayserispor ile oynanan maçta istatistikleri yine zirve yaptı.

Fenerbahçe'de Miguel Crespo, 11 ikili mücadele kazanırken, 8 top çalma, 4 pas arasıyla top kazanma, 15 başarılı defansif aksiyon ve yüzde 85 pas başarısı istatistikleri yakaladı.

Oynadığı son maçlarda fiziksel gücüyle dikkatleri çekiyor. Miguel Crespo, son 6 karşılaşmada toplam 74 kilometre koşarken, maç başı 12,34 kilometre ortalamaya ulaştı.

Miha Zajc da özellikle İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle performansını artırdı. Miha Zajc Süper Lig'de oynadığı 25 maçta 7 gol, 1 asist üretti.

Fenerbahçe'nin duvarı Kim Min Jae de son haftalarda performansını artıran isimlerden. Onun performansını artırması Sarı-Lacivertliler'in aldığı başarılı sonuçlarla doğru orantılı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN