Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı 2 farklı ülkeden 3 kulüp takip edecek

Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı 2 farklı ülkeden üç kulüp takip edecek. Hedeflerinde Uğurcan, Abdülkadir Ömür ve Dajniny var.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2022 Güncelleme 02 Nisan 2022, 06:58
Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayı 2 farklı ülkeden 3 kulüp takip edecek

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçını izlemek isteyen iki farklı ülkeden 3 farklı kulübün scout ekiplerinin maça geleceği öğrenildi. Bu kulüplerden birinin Sevilla olduğu öğrenilirken diğerinin Lyon olduğu ve ayrıca bir Fransız kulübünün daha maçı takip edeceği belirtildi. Sevilla daha önce Uğurcan Çakır ile ilgilenmiş ancak transferini gerçekleştirememişti.

Lyon'un ise daha önce ilgilendiği Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra Djaniny Semedo'yu da izlemek için Beşiktaş maçında yakından takip edeceği belirtildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı sezon sonunda Djaniny Semedo'nun takımdan ayrılma ihtimaline sıcak bakmazken resmi bir teklif gelmesi ve rakamın yüksek olması durumunda bakış açısının değişebileceği belirtildi. Bu arada bir Fransız gazetesinde yer alan habere göre Rennes ve Lyon sezon sonunda Djaniny Semedo'yu kadrosuna katmak için Trabzonspor kulübüne resmi teklifte bulunacak. Ayrıca Arap kulüplerinin de ilgi odağı olan Djaniny Semedo'nun Beşiktaş maçına 11'de başlama ihtimali bulunuyor.