Özel Haber I Beşiktaş'ta yerli oyuncu atağı! İrfan Can Eğribayat, Halil Akbunar

Son dakika Beşiktaş haberleri... Teknik direktörlük koltuğuna Valerien Ismael’i getiren Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden harekete geçti. Beşiktaş’ın Göztepe forması giyen kaleci İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar’ı transfer etmeyi planladığı ve bu isimler için sezon sonunda İzmir ekibinin kapısını çalacağı belirtildi.

Giriş Tarihi 01 Nisan 2022, 11:41 Güncelleme 01 Nisan 2022, 11:41
Özel Haber I Beşiktaş’ta yerli oyuncu atağı! İrfan Can Eğribayat, Halil Akbunar

İÇİNDEKİLER

Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesinde Göztepe'nin iki yıldızının olduğu öğrenildi. Gelecek sezon ilk 11'de 4 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı Kartal, Türk oyuncuların transferine öncelik verecek.

Beşiktaş'ın Göztepe forması giyen kaleci İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar'ı transfer etmeyi planladığı ve bu isimler için sezon sonunda İzmir ekibinin kapısını çalacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın ilgilendiği Göztepe'nin kaptanı Halil Akbunar'ın sözleşmesinde takımının küme düşmesi halinde serbest kalabileceği yönünde bir madde olduğu öğrenildi.

Sağ ve sol kanatta oynayabilen 28 yaşındaki yıldız oyuncunun Göztepe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon Göztepe'de 28 maçta 5 gol atarken 5 de asiste imza attı.

Kaleci İrfan Can Eğribayat'ın ise Ersin Destanoğlu'nun Avrupa'ya transfer olma ihtimaline karşılık transfer edilmesi düşünülüyor. Teknik direktör Valerien Ismael de Ersin ile yolların ayrılması durumunda kalecinin yine yerli bir isim olmasını istiyor.

23 yaşındaki İrfan Can Eğribayat'ın sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Genç eldiven bu sezon İzmir ekibinde 32 maçta görev aldı. 3 kez kalesini gole kapattı.