Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt'ten çarpıcı açıklama! "Fenerbahçe’de 6 ay bedava oynadı"

Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt kadro dışı kalan yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Söğüt, “Mesut F.Bahçe’de 6 ay bedava oynadı. Sözleşmesi 3.5 yıllık. Bitene kadar da F.Bahçe’de kalacak” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2022 Güncelleme 31 Mart 2022, 06:59
Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt’ten çarpıcı açıklama! Fenerbahçe’de 6 ay bedava oynadı

İÇİNDEKİLER

İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kalan Mesut Özil'in önümüzdeki sezon ne yapacağı tartışılırken, menajeri Erkut Söğüt çarpıcı açıklamalar yaptı. Söğüt, "Mesut F.Bahçe ile 3.5 yıllık sözleşme yaptı. Bunun 6 ayını bedava oynadı. Gelecek sezondan itibaren 2 yıllık sözleşmesi daha var. Sözleşmesi bitene kadar da Fenerbahçe'de kalacak. Burada belirli bir süreç başlamıştır. Mesut şu anda Ozan'la birlikte antrenmanlarına devam ediyor. Burada kimsenin bilmediği önemli bir şey var. Mesut'un sözleşmesindeki madde gereği takımla devam etme hakkı var. Kadro dışı kalsa dahi takımla çalışabilir. Ancak Mesut şu anki ortamda bunu zorlaştıracak bir hale getirmek istemedi. Ozan'ı da yalnız bırakmak istemiyor" dedi.



MESUT ÇOK HIRSLI BİR FUTBOLCU
Mesut'un menajeri Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun çok hırslı olduğunu ve bu nedenle maçın gerilimi ile oyundan çıkınca tatsız bir durum yaşandığını belirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN