Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ı geçmek üzere

Bu sezonki performansıyla futbolseverlerin gönlünde taht kuran Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu rekora doğru hızla ilerliyor… Cimbom’un gözbebeği Fenerbahçe’nin kadro dışı kalan oyuncusu Ozan Tufan’ı geçmek üzere…

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 12:53 Güncelleme 28 Mart 2022, 12:56
Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Ozan Tufan’ı geçmek üzere

İÇİNDEKİLER

Son 5 sezon dikkate alındığında Türkiye'de yerli oyuncu statüsünde 50 maçın üzerinde oynayan tek oyuncu Fenerbahçe forması giyen tek isim Ozan Tufan'dı… Tecrübeli oyuncu geçen sezon tüm kulvarlarda 55 maçta forma giydi.

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu bu sezon istikrarıyla dikkatleri çekiyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olan genç yıldız şimdiye kadar 52 karşılaşmada forma giydi. 4 maç daha oynarsa Ozan Tufan'ı geride bırakacak.

Galatasaray'ın yıldızı, Karagümrük, Fenerbahçe, Yeni Malatya ve Altay maçlarında sahaya çıkarsa en istikrarlı futbolcu olacak.

Kerem Aktürkoğlu Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig dahil en fazla maç oynayan ikinci oyuncu konumunda. İlk sırada 54 maçla Liverpool'un yıldızı Diaz yer alıyor.

23 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 44 karşılaşmada 11 gol ve 9 asist üretti. Kerem Aktürkoğlu milli forma altında da başarılı maçlar çıkardı…

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN