Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Larin 2022’nin gol makinesi!

2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Elemeleri'nde Kanada, konuk ettiği Jamaika'yı 4-0 yenerek Dünya Kupası'na katılım hakkı elde etti. Beşiktaş’ın yıldızı Larin de maçta 1 golle yaldızlaştı. 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde (Tüm konfederasyonlarda) en çok gol atanlar sıralamasında Cyle Larin ikinci sırada yer alıyor.

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 11:48 Güncelleme 28 Mart 2022, 11:48
Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Larin 2022’nin gol makinesi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldızı Atiba ve Larin ile Hatayspor'dan Adekugbe'nin formasını giydiği Kanada Milli Takımı, 36 yıl sonra ilk defa Dünya Kupası vizesi aldı.

1 GOLLE YILDIZLAŞTI
Kanada Milli Takımı son maçında Jamaika ile karşılaşırken rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş'ın yıldızı Larin de maçta 1 golle yaldızlaştı.

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde (Tüm konfederasyonlarda) en çok gol atanlar sıralamasında Cyle Larin ikinci sırada yer alıyor.

Elemelerde en çok gol atan oyuncu 14 golle Suudi Arabistan Milli Takımı'nın yıldızı Ali Mabkhout… İkinci sırada ise 13 golle Cyle Larin yer alıyor. İngiliz yıldız Harry Kane, Çinli Wu Lei ve Hollandalı Memphis Depay ise 12 golle Larin'i takip ediyor.

Kanada Milli Takımı ile toplamda 47 maçta 23 gole ulaşan Larin müthiş bir başarıya imza attı. Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncunun Süper Lig performansı ise şaşırtıcı.

6 GOL 1 ASİST
Larin, bu sezon 23 maçta forma giyerken 6 gol ve 1 asist üretti. Kanadalı yıldız bu sezon hem Sergen Yalçın hem de Önder Karaveli'nin gözüne girmeyi başaramadı. Süper Lig'de sadece 4 maçta 90 dakika sahada kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN