Fenerbahçe’ye genç Viking! Kanarya Emil Riis Jakobsen'in peşinde

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'la arasında 17 puan fark bulunan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler’in Championship takımlarından Preston’da forma giyen Danimarkalı golcü Emil Riis Jakobsen ile ilgilendiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 23 Mart 2022, 12:26 Güncelleme 23 Mart 2022, 12:26
Fenerbahçe’ye genç Viking! Kanarya Emil Riis Jakobsen’in peşinde

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-Lacivertliler'in İngiltere Championship'ten genç bir yıldız ile ilgilendiği iddia edildi.

GENÇ GOLCÜ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Sarı-Lacivertliler'in Preston'da forma giyen Danimarkalı golcü Emil Riis Jakobsen ile yakından ilgilendiği belirtildi. 23 yaşındaki genç golcü son dönemdeki performansıyla dikkat çekiyor.

2020 yılında Danimarka ekibi Randers'tan Preston'a 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Jakobsen, bu sezon oynadığı 43 maçta 17 gol atarken 4 de asist yapmayı başardı.

1.90 mt. boyuyla hava toplarında da oldukça etkili olan Emil Riis Jakobsen'in kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan genç santrfor için Fenerbahçe'nin 3 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Kariyerinde 198 karşılaşmaya çıkan Jakobsen, 53 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Danimarka Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen genç santrfor henüz milli formayı terletemedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN