Romanya'dan Galatasaray'a kötü haber! Becali UEFA’ya şikayet etti

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Galatasaray, ekonomik anlamda da büyük sıkıntılar yaşıyor. Morutan’ın ödemeleri konusunda Rumen kulübüyle arasındaki sorunlar giderek büyüyor. Son olarak FCSB’nin patronu Gigi Becali, “Galatasaray’ı UEFA’ya şikayet ettim." dedi.

Giriş Tarihi 22 Mart 2022, 12:31 Güncelleme 22 Mart 2022, 12:31
Romanya’dan Galatasaray’a kötü haber! Becali UEFA’ya şikayet etti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray bu sezon tarihinin en kötü performanslarından birisine imza atarken, ekonomik anlamda da büyük sıkıntılar yaşıyor.



Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında FCSB'den transfer ettiği Olimpiu Morutan'ın ödemeleri konusunda Rumen kulübüyle arasındaki sorunlar giderek büyüyor.

FCSB'nin patronu Gigi Becali, Rumen basınına yaptığı açıklamada adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Becali, "Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet ettim. Türk ve Arap kulüpleri bunu her zaman yapıyorlar. Onlara oyuncuyu veriyorsunuz, sonra borçlarını ödemek zorunda olduklarını unutmuş gibi yapıyorlar. Onlara acıyacak mıyım?" ifadesini kullandı.



Becali yaklaşık 1 ay önce de Galatasaray yönetimiyle ilgili çok sert bir açıklama yapmış, ardından da Morutan'la ilgili bir miktar ödeme aldıklarını söylemişti.



Ancak Morutan konusunda yaşanan sıkıntılar bununla da sınırlı değil. Morutan'ın ilk kulübü olan FC Botoşani, transferden doğan yetiştirme bedeli hakkının ödenmemesinden dolayı FCSB hakkında Romanya Futbol Federasyonu'na şikayette bulundu.



GİGİ BECALİ BİZİMLE DALGA GEÇİYOR
FC Botoşani'nin yetkilileri, "Gigi Becali bizimle dalga geçiyor. Şu ana kadar Türklerden en az 500 bin Euro aldığını kaynaklarımızdan duyduk ama yine de borcunu bize ödemek istemiyor" ifadesini kullandı.



Gösterdiği performansla büyük tartışma konusu olan Morutan konusundaki krizin önümüzdeki günlerde daha da büyümesi bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN