Beşiktaş’ta hoca zirvesinden sürpriz bir isim çıktı: İbrahim Üzülmez sezon sonuna kadar göreve gelebilir

Teknik Direktör Önder Karaveli ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta düşünülen ilk isim İbrahim Üzülmez oldu. Üzülmez, sezon sonuna kadar düşünülüyor... Gelecek sezon için Şenol Güneş, Jardim ve Valerian Ismael isimleri gündemde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2022 Güncelleme 22 Mart 2022, 07:03
Beşiktaş’ta hoca zirvesinden sürpriz bir isim çıktı: İbrahim Üzülmez sezon sonuna kadar göreve gelebilir

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli ile yollar ayrılmak üzere... Karaveli sonrası göreve gelecek teknik direktör de netleşmeye başladı...

Siyah-Beyazlılar'da sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez'in göreve getirilmesi gündeme geldi. Üzülmez'in Beşiktaş'ta 8 maç için teknik direktörlük koltuğuna oturması halinde gelecek sezon da takımda yardımcı hoca olarak kalması bekleniyor.

Beşiktaş'ta gelecek sezon ismi geçen teknik direktör arasında ise Şenol Güneş, Fransız teknik adam Valerian Ismael ve Portekizli Leonardo Jardim yer alıyor.

Sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez ile yola devam etme formülü üzerinde duran Siyah-Beyazlı yönetimin, bugün yapacağı toplantıda teknik adam konusunu netleştirmesi bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın gündemindeki yabancı hocaların ikisi de şu an boşta bulunuyor. Yabancı hoca adaylarından Valarian Ismael, son olarak İngiltere Ligi ekibi West Bromwich'i çalıştırdı. Jardim ise Al- Hilal'de görev yaptı.