Son dakika Beşiktaş haberleri... Kara Kartal'ın 17'lik yıldızı Emirhan İlkhan ortalıktan kayboldu! 8 maçta 35 dakika!

Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'de performansıyla Beşiktaşlı taraftarın sevgisini toplayan 17 yaşındaki Emirhan İlkhan, adeta ortalıklardan kayboldu. Emirhan, Beşiktaş’ın oynadığı son 8 resmi maçta sadece 35 dakika süre alabildi.

Giriş Tarihi 20 Mart 2022, 12:33 Güncelleme 20 Mart 2022, 12:37
Son dakika Beşiktaş haberleri... Kara Kartal’ın 17’lik yıldızı Emirhan İlkhan ortalıktan kayboldu! 8 maçta 35 dakika!

İÇİNDEKİLER

Sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Beşiktaş'ta teknik direktör Önder Karaveli'nin tercihleri büyük tartışma konusu.

Genç hocanın özellikle Emirhan İlkhan konusundaki tutumu taraftarların tepkisini çekiyor. Karaveli'nin göreve gelişinden sonra forma şansı bulmaya başlayan 17 yaşındaki futbolcu gösterdiği müthiş performansla bir anda gündeme oturmuştu. Rizespor deplasmanında çok şık bir gol atan Emirhan kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Ancak 17'lik yıldızın bir süre sonra adeta ortalıklardan kayboldu. Emirhan, Beşiktaş'ın oynadığı son 8 resmi maçta sadece 35 dakika süre alabildi.

17 Şubat'taki Adana Demirspor maçında 28 dakika sahada kalan yıldız genç yetenek ardından Altay ve Sivasspor karşılaşmalarında kulübede oturdu.

Başakşehir maçında son 7 dakikada görev yapabilen Emirhan, Galatasaray ve Hatayspor maçlarında ise hiç süre alamadı.

Emirhan İlkhan, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Göztepe ve Kayserispor karşılaşmalarında da forma giyemedi.

Emirhan'la ilgili daha önce yaptığı bir açıklamada, "Hata yapsa da arkasında duracağım" diyen Önder Karaveli'nin neden genç futbolcuya karşı böyle bir tutum izlediği büyük bir soru işareti.