Özel Haber I Emre Mor'a Volkan Demirel dopingi! Bir dönem Türk futbolunun Messi'siydi!

Bir dönem Türk futbolunun 'Messi'si olarak adlandırılan ancak saha içi ve saha dışındaki disiplinsiz tavırları sebebiyle bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla adeta şov yapıyor. Teknik Direktör Volkan Demirel'le büyük çıkış yakalayan Mor, Borussia Dortmund'da Thomas Tuchel, Galatasaray'da ise Fatih Terim dönemlerinde bu çıkışı yakalayamamıştı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2022, 13:46 Güncelleme 19 Mart 2022, 13:49
Özel Haber I Emre Mor’a Volkan Demirel dopingi! Bir dönem Türk futbolunun Messi’siydi!

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunun 'Lionel Messi'si olarak gösterilmesine rağmen geçmişte futbolundan çok, saha içi ve saha dışı disiplinsizlikleri ile gündeme gelen Emre Mor, Fatih Karagümrük'te kendini buldu...

Daha önce Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray ve Olympiakos gibi takımların formasını giyen ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Emre, bu sezon transfer olduğu Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te altın sezonunu yaşıyor.

Borussia Dortmund'da Thomas Tuchel, Galatasaray'da ise Fatih Terim gibi önemli teknik adamlarla çalışmasına rağmen beklentileri karşılayamayan Emre Mor, Karagümrük'te sezonun ortasında göreve gelen Volkan Demirel ile adeta yeniden doğmayı başardı. Demirel'in göreve gelişi sonrası yaklaşık 4 yıl sonra ligde gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, ardından ise hız kesmedi. Ligde Kayserispor'a karşı hat-trick yapan Emre Mor, bu sezonki gol sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Daha önce bir sezonda en fazla iki gol atabilen Emre Mor, Volkan Demirel'in göreve gelişi sonrası 5 kez ağları sarsarak kendisi adına yeni bir rekora imza atmış oldu.

EMRE MOR'UN İSTATİKTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Volkan Demirel ise daha önce Tuchel ve Fatih Terim gibi ünlü teknik adamlarla çalışmasına rağmen istenilen seviyeye gelemeyen Emre Mor'dan aldığı yüksek verimle fark yaratmayı başardı.