En yakın rakibine 15 puan fark atan Trabzonspor rekora odaklandı

Trabzonspor, Süper Lig rekorlarını alt üst etmek için kenetlenid... Abdullah Avcı ve oyuncular unutulmayacak bir şampiyonluğa odaklanmış duurmda... Trabzonspor Rize'yi yenerse, lig tarihinde en çok puan topladığı 1995- 96 sezonunun 30'uncu haftasındaki performansına ulaşmış olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2022 Güncelleme 18 Mart 2022, 06:58
En yakın rakibine 15 puan fark atan Trabzonspor rekora odaklandı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor bugün Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Bordo-Mavili teknik ekip ve futbolcular şampiyonluktan emin...

Göztepe maçı sonrası Abdullah Avcı ve oyuncuların aklında sadece rekor var... Trabzonspor, Süper Lig'de şampiyonluğu en erken ilan eden takım olmak istiyor.

Ayrıca Fenerbahçe'ye ait olan en fazla puanla şampiyonluk rekorunu da tarihe gömmek istiyor. Trabzonspor, en çok puan farkla şampiyonluk rekorunu da Galatasaray'ın elinden almakta kararlı...

En fazla puan farkıyla şampiyonluk Galatasaray'a ait... Cimbom, 12 puan farkla şampiyon olmuştu. Bordo-Mavililer, ilk iki maçını kazanırsa Beşiktaş derbisinde şampiyonluğu kutlayabilir.

Abdullah Avcı, Rizespor maçı öncesi oyuncularına, "Şampiyon olmamızın hangi hafta gerçekleşeceğini tahmin edemiyoruz ama biz kazanmaya devam ettikçe bu başarı zaten gelecek. O yüzden öncelikli hedefimiz Çaykur Rizespor maçını kazanmak" dedi.

TRABZONSPOR'UN EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜ!


Trabzon ile Çaykur Rizespor, bugün 42. kez karşı karşıya gelecek... İki takım arasında geride kalan 41 mücadelede, Bordo- Mavililer'in galibiyetlerde 27-5 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.