Özel Haber I Doğan Alemdar'ın büyük gecesi!

Ülkemizi Fransa’da temsil eden başarılı kalecinin fırsat ayağına geldi… Fransız ekibi Rennes’in kalecisi Alfred Gomis’in parmağı kırıldığı için kaleyi genç file bekçi Doğan Alemdar koruyacak.

Giriş Tarihi 17 Mart 2022, 14:54 Güncelleme 17 Mart 2022, 14:54
Özel Haber I Doğan Alemdar’ın büyük gecesi!

İÇİNDEKİLER

Fransız medyası Türk kaleci Doğan Alemdar ile ilgili haber yaparken ondandan övgüyle bahsetti… Fransa'nın yüksek tirajlı gazetesi L'Equipe, sezonun geri kalanında Rennes kalesini koruması beklenen Doğan Alemdar için, "Rennes ona çok güveniyor" ifadelerini kullandı.

Gazete, "Alemdar'ın büyük gecesi" başlıklı haberinde sezonun geri kalanında genç kaleciye büyük iş düşeceğini sayfalarına taşıdı…

Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio'nun da ifadeleri gazetede yer aldı. Genesio, Doğan'ın oynadığı periyotta kendisine her ne kadar çok iş düşmese de, kendisine güvendiklerini açıkladı.

Rennes bugün saat 20.45'te UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Leicester City ile karşılaşacak. Fransız ekibi ilk maçı 2-0 kaybetmişti. Doğan Alemdar bu sezon Rennes'de 7 maçta forma giyerken 8 gol yedi ve 2 kez kalesini gole kapattı.

Fransız ekibi sezon başında 19 yaşındaki kaleci için Kayserispor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.