Aslan evinde Beşiktaş'ı yıktı! Barcelona maçı öncesi moral depoladı

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde taraftarının önünde etkili bir futbolla galibiyete uzandı. Mücadelesiyle tam not aldı. Lyon’un izlediği Kerem, iki golle şov yaptı. Hem genç yıldız hem de diğer oyuncular Barça’ya gözdağı verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2022 Güncelleme 15 Mart 2022, 07:01
Aslan evinde Beşiktaş’ı yıktı! Barcelona maçı öncesi moral depoladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray gaza bastı... Geçtiğimiz hafta için Barcelona deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyan ve 0-0'lık skor avantajı ile İstanbul'a dönen Cimbom, dün oynanan derbi maçta da Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar, ortaya koyduğu etkili futbolla taraftarını mutlu etti.



BARÇA MAÇI ÖNCESİ TAM GAZ

Aslan, Beşiktaş derbisinde mücadelesiyle tam not aldı. Etkili futboluyla Barcelona ile oynayacakları maç öncesi çıkışını sürdürerek güçlü rakibine karşı net bir mesaj vermeyi başardı.



İLK YARIDA NEFES ALDIRMADI
Barcelona maçı öncesi aldığı derbi galibiyetiyle moral depolayan Galatasaray, Beşiktaş karşısında özellikle ilk 45'te rakibine nefes aldırmadı. Bulduğu iki golle maçı kopardı.



LYON KEREM'E HAYRAN KALDI
Öte yandan G.Saray'da dün Kerem'i Lyon statta canlı olarak takip etti. Fransız ekibinin yetkililerinin dünkü maçta iki gol birden atan genç futbolcuya hayran kaldığı ve belirtildi.



MOSTAFA YILDIZLAŞTI
Galatasaray'da Mostafa Mohamed, Beşiktaş maçında Kerem'e yaptığı iki asistle maça damga vurdu. Takımı adına derbinin yıldızlarından biri olmayı başardı. Öte yandan Mohamed ve Ömer Bayram gördükleri sarı kartla Gaziantep maçı öncesi cezalı duruma düşmüş oldu.



KEREM POTTER BARÇA'YI KORKUTTU
Cimbom'un Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta iki golünü atan Kerem'den İspanyol basını da övgü ile bahsetti. Derbi sonrası Marca'nın internet sitesinde, "Kerem 'Potter' Barça'ya şimdiden korku saldı" ifadelerini kulladı. Kerem'in performansı Barça maçı öncesi İspanya'da geniş yankı uyandırdı.



KARTAL'A EVİNDE ŞANS TANIMIYOR!
Cimbom Beşiktaş'a karşı evinde oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray, rakibine karşı sahasında oynamış olduğu son 5 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Sarı-Kırmızılılar bu 5 maçın 4'ünü kazanırken, 1 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'a karşı derbilerde iç sahadaki başarısını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, taraftarından tam not aldı.



BARÇA 11'İNE GÖRE 2 DEĞİŞİKLİK
Cimbom'un teknik patronu Torrent, Beşiktaş karşısında Barcelona maçının ilk 11'ine göre kadroda iki değişiklik yaptı. Torrent, sağ bekte Boey'in yerine Omar'ı sağ açıkta ise Babel'in yerine Emre Kılınç'a 11'de şans verdi.



İLK 45'TEKİ GİBİ OLMALIYIZ
G.Saray'ın hocası Torrent, derbi galibiyeti sonrası , "İlk yarıdaki oyunu sürdürmemiz gerekiyor" dedi . Kerem Aktürkoğlu'ndan da övgüyle bahsetti.
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Beşiktaş maçı sonrası konuştu. Önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Torrent, "Taraftarımız için büyük bir derbi olduğunu biliyorduk. Barcelona maçı öncesinde de kazanmak önemliydi. İlk yarıdaki oyunu sürdürmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Torrent Kerem'den de övgü ile bahsetti: Kerem'le maç sonu kucaklaştık. Mütevazi bir oyuncu ve geliştireceği yönlerinin olduğunu biliyor." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN