Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır şimdi de asist yarışına girdi! İki kalecinin dev rekabeti

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır ile Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır arasındaki rekabet kurtarışlardan sonra asistlere de sıçradı. Altay Bayındır, Alanyaspor maçında yaptığı asist ile çok konuşuldu. Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın da kariyerinde 4 asisti bulunuyor.

Giriş Tarihi 14 Mart 2022, 12:08 Güncelleme 14 Mart 2022, 12:21
Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır şimdi de asist yarışına girdi! İki kalecinin dev rekabeti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, Alanyaspor deplasmanında yaptığı kurtarışların yanı sıra attırdığı golle de dikkat çekti.

Altay Bayındır, Rossi'nin attığı golde yaptığı asistle Fenerbahçe taraftarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Profesyonel kariyerindeki ilk asistini Alanyaspor karşısında yapan Altay Bayındır, 2010-2011 sezonundan bu yana Süper Lig'de gol pası veren ilk Fenerbahçe kalecisi oldu.

Sarı-Lacivertliler'in milli kalecisi Altay Bayındır ile Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır kurtardıkları kadar attırdıklarıyla da gündemde...

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın A Takım kariyerinde 4 asisti bulunuyor. Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Uğurcan, 2018 yılında Karabük, 2019 yılındaki Beşiktaş, 2021 yılındaki Yeni Malatyaspor ve yine aynı yıldaki Moldova maçlarında asiste imza attı.

Süper Lig'in iki dev kalecisi Avrupa'nın dev kulüplerinin de takibinde... Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır için sezon sonunda transfer savaşı yaşanacakmış gibi görünüyor. Yerli kalecilerden daha önce Mert Günok, Günay Güvenç ve Ramazan Köse gibi isimler de asist yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN