Fener’in topçularına Avrupa’dan teklif yağıyor! Osayi'ye Glasgow Rangers kanca attı

Fenerbahçe'nin futbolcularına Avrupa kulüplerinden teklif yağıyor. Crespo'ya Atletico Madrid ile Everton'un talip olmasının ardından performansı sürekli artan Osayi Samuel'e de İskoç temsilcisi Glasgow Rangers kanca attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2022 Güncelleme 13 Mart 2022, 06:58
Fener’in topçularına Avrupa’dan teklif yağıyor! Osayi’ye Glasgow Rangers kanca attı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de son haftalarda gösterdiği performansla iki isim ön plana çıkmıştı. Orta sahada takımın dinamosu haline gelen ve sezon başında 1.5 milyon Euro'ya transfer edilen Miguel Crespo'ya Atletico Madrid ile Everton kulüpleri talip olmuştu. Şimdi de gelen son bilgilere göre Fenerbahçe'nin Nijerya asıllı oyuncusu Osayi Samuel'e İskoç temsilcisi Glasgow Rangers talip oldu. Osayi'nin piyasa değeri şu anda 4.5-5 milyon Euro civarında olsa da Sarı-Lacivertli yönetimin bu rakamdan daha fazla bir fiyat talep edeceği ifade ediliyor.

İKİ YÖNLÜ OYUNCU
Osayi Samuel, Fenerbahçe'ye kanat forvet olarak transfer edilmiş olmasına rağmen son aylarda defalarca savunmanın sağında görev yapmış ve başarılı olmuştu. Savunmaya kattığı güç yanında hücuma da katkı verebilen Osayi'nin önümüzdeki süreçte taliplerinin daha da artmasının yüksek ihtimal olduğu da ifade ediliyor.