📺 Alanyaspor Fenerbahçe canlı maç izle! ⚽ Alanyaspor - FB maçı bedava, ücretsiz, şifresiz canlı nasıl izlenir? İşte maçın 11'leri...

Süper Lig'in 29. haftasında heyecan Alanyaspor - Fenerbahçe maçı sürüyor. Bu akşam Fenerbahçe, Alanyaspor'a konuk olacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak maç hakkında futbolseverler yoğun araştırmalara koyuldu. Peki Alanyaspor - FB maçı bedava, ücretsiz, şifresiz canlı nasıl izlenir? İşte Alanyaspor Fenerbahçe maçı canlı izleme yolları..

Giriş Tarihi 13 Mart 2022, 18:54 Güncelleme 13 Mart 2022, 19:09
📺 Alanyaspor Fenerbahçe canlı maç izle! ⚽ Alanyaspor - FB maçı bedava, ücretsiz, şifresiz canlı nasıl izlenir? İşte maçın 11’leri...

İÇİNDEKİLER

ALANYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği maç saat 19:00'da başlayacak. Maç ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Alanyaspor - FB maçı bedava, ücretsiz, şifresiz canlı nasıl izlenir?

👉ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Alanyaspor Fenerbahçe maçı 13 Mart 2022 Pazar günü saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

👉MAÇIN 11'LERİ BELLİ OLDU

Alanyaspor: Marafona, Furkan, Awaziem, Milunovic, Juanfran, Tayfur, Umut, Efkan, Novais, Efecan, Emre

Fenerbahçe: Altay, Min Jae, Serdar Aziz, Szalai, Osayi-Samuel, Crespo, Ozan, Zajc, Mesut Özil, Rossi, Serdar Dursun

Yedekler: Berke, Ertuğrul, Sosa, Berisha, Pelkas, Arda, Nazım, Tisserand, Çağtay, Burak

🔥FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli ekipte 3 futbolcu, Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç men cezası alan Mert Hakan Yandaş, takımdaki yerini alamayacak.

Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gören ve bir maç men cezasına çarptırılan İrfan Can Kahveci de müsabakada görev yapamayacak.

Bu 2 oyuncunun yanı sıra sakatlığı süren Ferdi Kadıoğlu da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Filip Novak, Luiz Gustavo ve Enner Valencia'nın ise kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

🔥İKİ TAKIM ARASINDA 12. RANDEVU

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de 12. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 2016-2017 sezonundan bu yana oynanan 11 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 3'ünü ise Alanyaspor kazandı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe 18 kez fileleri havalandırdı, Alanyaspor ise 12 gol kaydetti. Alanya'da oynanan karşılaşmalarda ise takımlar 2'şer galibiyet elde etti. Bir müsabakada ise eşitlik bozulmadı.