Trabzon şehri şampiyonluğa inandı! Otobüslerde büyük sürpriz

Trabzonspor Süper Lig’de şampiyonluğa doludizgin ilerliyor… 28 hafta sonunda 67 puanla en yakın takipçisine 15 puan fark atan Trabzonspor büyük özlemi dindirmek için artık günleri sayıyor… Trabzonspor Süper Lig’de şampiyonluğa doludizgin ilerliyor… 28 hafta sonunda 67 puanla en yakın takipçisine 15 puan fark atan Trabzonspor büyük özlemi dindirmek için artık günleri sayıyor…

Giriş Tarihi 12 Mart 2022, 13:58 Güncelleme 12 Mart 2022, 14:11
Trabzon şehri şampiyonluğa inandı! Otobüslerde büyük sürpriz

İÇİNDEKİLER

Trabzon şehir olarak şampiyonluk hazırlıklarına çoktan başlamış durumda… Bilindiği gibi Trabzon Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaptığı çalışmayla adından söz ettirmişti.

Bordo-Mavi bayraklarla donatılmaya başlanan kentteki trafik ışıklarına, 'O sene, bu sene' sloganı yazılarak şampiyonluk kupası çıkartması yeşil ışığa eklendi.

Yeni çalışma da adından söz ettireceğe benziyor… Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm toplu taşıma araçlarında kartlar okutulduğunda "O sene bu sene" sözleriyle karşılaşılıyor. Vatandaşlar büyük destek alan uygulama, beğeniyle karşılandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yeni çalışması sosyal medyada da büyük ilgi gördü… Bordo-Mavili taraftarlar, şampiyonluk için geri sayıma geçilirken kentin de havaya girmesinden yana bir hayli mutlu…

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN