Cimbom gözünü 18 Mayıs'taki finale dikti!

Barcelona’ya karşı aslanlar gibi mücadele eden Sarı-Kırmızılılar performansıyla 2000’den esintiler sunuyor. Hiçbir maçta yenik duruma düşmeeyn, deplasmanda gol dahi yemeyen G.Saray’da artık herkes Sevilla’daki fianlin hayalini kuruyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2022 Güncelleme 12 Mart 2022, 06:58
Cimbom gözünü 18 Mayıs’taki finale dikti!

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile Nou Camp'ta 0-0 berabere kalan Galatasaray çeyrek final öncesi avantajı yakaladı... Sarı-Kırmızılılar, İspanya deplasmanında ortaya koyduğu müthiş mücadele ile bu sezon fazlasıyla üzdüğü taraftarını daha büyük hedefler için umutlandırdı. Avrupa'da son oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmeyen Cimbom, 1999-2000'den sonra ilk kez böyle bir seri yakaladı. Ön eleme turunda önce St. Johnston'ı 1-1 ve 4-2, ardından da Randers'i 1-1 ve 2-1'lik skorlarla eleyen Galatasaray grupta ise Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova ile oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak lider olarak son 16 turuna kaldı. Cimbom 2000 yılında ise Şampiyonlar Ligi'nde üst üste iki maçında Hertha Berlin ve Milan'ı yendikten sonra UEFA Kupası'nda oynadığı 9 maçta da yenilgi yüzü görmüş ve ardından Parken Stadı'nda kupaya uzanmıştı. Bu sezon Avrupa'da 5 maçta kalesini kapatan ve bunu başaran 3 takımdan biri olan Galatasaray deplasmanda gol yemeyen tek takım unvanını aldı. Sarı-Kırmızılılar oynadığı maçlarda hiç yenik duruma düşmezken, Avrupa Ligi'nde yenilgisiz 3 takımdan birisi olmayı başardı. Gösterdiği müthiş performansla 2000 yılından esintiler sunan Cimbom artık gözünü 18 Mayıs'ta Sevilla'da oynanacak finale dikti. Sarı-Kırmızılı camiada herkes ikinci Avrupa kupasının hayalini ciddi şekilde kurmaya başladı.



TORRENT BU KEZ ALKIŞ ALDI
Göreve geldiği günden bu yana eleştirilerin odağında olan Torrent, Barcelona maçındaki performansıyla ilk kez alkış almayı başardı.



INAKİ PENA MANŞETLERDE
Cimbom'un Barcelona'dan kiraladığı Inaki Pena, Nou Camp'ta yıldızlaştı. İspanyol basını, "Pena'yı göndermek büyük bir hataymış" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN