Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom için büyük fırsat! Tüm dünya izleyecek! 123 ülkede canlı yayınlanacak

Son dakika Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig'de küme düşme riskiyle karşı karşıya kalan Galatasaray'a UEFA Avrupa Ligi eşleşmelerinde Barcelona çıktı. Barcelona - Galatasaray maçının sonucu büyük merak konusuyken önemli karşılaşma televizyon üzerinden ve online ortamda tam 123 ülkede canlı olarak yayınlanacak.

Giriş Tarihi 10 Mart 2022, 11:31 Güncelleme 10 Mart 2022, 11:31
Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom için büyük fırsat! Tüm dünya izleyecek! 123 ülkede canlı yayınlanacak

İÇİNDEKİLER

İzlanda'dan Hindistan'a, Bangladeş'ten Belçika'ya, Arjantin'den tüm Avrupa'ya sayısız yayın kuruluşu Nou Camp'taki mücadeleyi ekranlara getirecek.

Bu durum Galatasaray açısından fazlasıyla büyük bir önem taşıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Avrupa transfer piyasasında ismi geçen genç yıldızları, Barcelona karşısında kendilerini tüm dünyaya gösterme fırsatı bulacak.

Başta Kerem Aktürkoğlu ve Marcao olmak üzere Victor Nelsson, Mostafa Mohamed ve Alexandru Cicaldau 123 ülkeden canlı yayınlanacak maçta iyi bir performans göstermeleri durumunda transfer pazarındaki konumlarını güçlendirecekler.

Ayrıca Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda kulüp, Barcelona-Galatasaray maçı için akreditasyon yaptırmış durumda. İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya ve Fransa'dan önemli kulüplerin scoutları, Nou Camp'ta Galatasaraylı futbolcuları mercek altına alacak.

Bu nedenle İspanya'daki zorlu mücadele Sarı-Kırmızılılar için farklı anlamlar da taşıyacak.