Fenerbahçe'den kovulan Vitor Pereira'nın yüzü Brezilya'da da gülmüyor

Fenerbahçe'den kovulduktan sonra Brezilya ekibi Corinthians'ta göreve başlayan Portekizli teknika adam Vitor Pereira yine sıkıntılı günler geçiriyor. İlk maçından yenilgiyle ayrılan Portekizli teknik adamın maaşı euro kurunda yaşanan değişiklik nedeniyle kulübün mali durumunu önlemek amacıyla donduruldu.

Giriş Tarihi 09 Mart 2022, 15:28 Güncelleme 09 Mart 2022, 15:28
Fenerbahçe’den kovulan Vitor Pereira’nın yüzü Brezilya’da da gülmüyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'deki kariyerini sonlandırdıktan sonra Brezilya ekibi Corinthians'ın başına geçen Portekizli teknik adama büyük şok...

Portekiz medyasına göre, Vitor Pereira ve ekibinin maaşı Euro kurundaki değişiklik nedeniyle kulübün mali durumunu önlemek amacıyla donduruldu.

Sarı-Lacivertliler, bu sezon 17. haftadaki Beşiktaş derbisi sonrası Pereira ile yolları ayırmıştı. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'ye ikinci kez gelmiş ve taraftara büyük hüsran yaşatmıştı.

Pereira, bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı... 1.65 puan ortalaması yakaladı. Avrupa Ligi gruplarında ise 6 maçta 1 kez kazanmıştı.

Fenerbahçe ile sezona başlayan ve sonrasında yolları ayrılan Vitor Pereira, Corinthians ile ilk maçına Sao Paulo karşısında çıktı. Brezilya Ligi'nde oynanan mücadeleyi Corinthians 1-0'lık skorla kaybetti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN