Fenerbahçe planını yaptı! Kim Min-Jae'nin yerine iki aday: Marlon Santos ve Bruno Fuchs

Kim Min-Jae'nin yerine iki aday... Fenerbahçe, Kim Min-Jae’yi Avrupa’nın önemli kulüplerinin takibe almasının ardından Güney Koreli stoperin alternatiflerini belirlemeye başladı. Shakhtar’ın stoperi Marlon Santos ve CSKA Moskova’nın Brezilyalı yıldızı Bruno Fuchs ile temas kuruldu.

Giriş Tarihi 09 Mart 2022, 21:19 Güncelleme 09 Mart 2022, 22:38
Fenerbahçe planını yaptı! Kim Min-Jae’nin yerine iki aday: Marlon Santos ve  Bruno Fuchs

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, savunmanın göbeğine takviye yapmak için çalışmalara başladı.

KİM MİN-JAE'NİN YERİNİ DOLDURMAK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Avrupa'nın dev takımlarının takibinde olan Kim Min Jae'yi yüksek bonservis bedeliyle satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler Güney Koreli yıldızının yerini doldurmak için ise şimdiden çalışmalara başladı.

MARLON SANTOS VE BRUNO FUCHS YENİ ADAY
Sarı-Lacivertliler Kim Min-Jae'nin ayrılma ihtimaline karşılık şu an için iki Breziyalı stoperi transfer listesine aldı.

Fenerbahçe'nin ilgilendiği Sambacı stoperlerden biri Shakhtar forması giyen Marlon Santos... 26 yaşındaki stoper için menajeriyle temasa geçildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız oyuncuyu Avrupa'nın önemli kulüplerinin de istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin stoper bölgesine düşündüğü isimlerden bir diğeri ise Bruno Fuchs... 22 yaşındaki Sambacı yıldızın CSKA Moskova ile sözleşmesi 2025 yılına kadar sürüyor. Ancak Rusya ile Ukrayna ardasındaki savaştan dolayı genç oyuncu kariyerini başka bir ülkede sürdürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Fuchs, 2020 yılında International'den CSKA Moskova'ya 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.