Genç yıldızlar dikkat çekiyor! Beşiktaş zirvede...

Son dakika haberleri: Süper Lig’de son dönemde genç yıldızların performansı dikkat çekiyor. Bazıları forma şansını iyi kullanırken bazı isimler ise bu fırsatı değerlendiremiyor. Süper Lig’de 2000 sonrası doğumlu oyunculara en çok süre veren takım ise Beşiktaş... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Mart 2022, 19:45 Güncelleme 09 Mart 2022, 20:06
Genç yıldızlar dikkat çekiyor! Beşiktaş zirvede...

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Süper Lig'de 2000 sonrası doğumlu oyunculara en fazla süre veren ilk 3 takım ilginç istatistikleriyle dikkat çekiyor.

BEŞİKTAŞ ZİRVEDE
Süper Lig'de 2000 sonrası doğumlu oyunculara en çok süre veren takım Beşiktaş… Siyah-Beyazlılar'ın 2000 sonrası genç isimleri toplamda 5150 dakika görev aldı.

Ersin Destanoğlu, Serdar Saatci, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Can Bozdoğan ve Emirhan İlkhan süre alan isimler oldu.

İKİNCİ ANTALYASPOR
İkinci sırada ise Nuri Şahin'in teknik direktörlük görevini yürüttüğü Antalyaspor yer alıyor… Akdeniz ekibinde 4 oyuncu toplamda 3917 dakika süre aldı.

Bünyamin Balcı ilk 11'de sürekli forma şansı bulurken, Gökdeniz Bayrakdar ve Doğukan Nelik de zaman zaman görev yapabiliyor. Sezon başında Antalyaspor'da oynayan Erkan Eyibil şu anda Stuttgart II takımında forma giyiyor.

Listenin 3. sırasında ise Kasımpaşa bulunuyor. İstanbul ekibinde 2 oyuncu 3396 dakika görev yaptı. Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat direkt 11'de şans bulan futbolcular…