Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş evinde Başakşehir'i konuk etmiş ve temposu yüksek olan maçta 1 puanı hanesine yazdırmıştı. Beşiktaş maçta oyundan çıkan Atiba Hutchinson ve Welinton Souza’nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamay göre 2 isim Galatasaray maçında oynayamayacaklar.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar

Beşiktaş, Atiba Hutchinson ve Welinton Souza'nın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar-2

Yapılan açıklamada, Welinton'un uyluk arka adalesinde (semimembranosus) kanama ve kısmi yırtık; Atiba'nın ise uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar-3

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar-4

Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Welinton Souza ile aynı müsabakanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesinden geçmiş, Welinton'un uyluk arka adalesinde (semimembranosus) kanama ve kısmi yırtık, Atiba'nın ise uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Beşiktaş kötü haberi verdi! Atiba Hutchinson ve Welinton Souza Galatasaray derbisinde yoklar-5

Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler