Özel Haber I Trabzonspor, Fenerbahçe'yi yenerse tarihe geçecek

Son dakika Trabzonspor haberleri... Doludizgin şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor, pazar günü Kadıköy’de oynayacağı derbi maça odaklandı. Fırtına şampiyonluğa ilerlerken takımın başarısında Abdullah Avcı'nın payı büyük. Tecrübeli teknik adam 59 maçta 131 puan topladı… 2.22 puan ortalaması yakaladı. Karadeniz Fırtınası bu sezonu dubleyle tamamlarsa 37 yıl sonra bir ilki başaracak.

Giriş Tarihi 04 Mart 2022, 11:42 Güncelleme 04 Mart 2022, 11:54
Özel Haber I Trabzonspor, Fenerbahçe’yi yenerse tarihe geçecek

İÇİNDEKİLER

Bordo-Mavililer'de tek hedef Fenerbahçe'yi de yenerek gövde gösterisi yapmak… Hem ligde hem de kupada şampiyonluğa koşan Trabzonspor'un başarısında şüphesiz teknik direktör Abdullah Avcı'nın büyük payı var.

Süper Lig'de bu sezon derbilerde muhteşem bir performans sergileyen Trabzonspor, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaşİstanbul'da devirmeyi başardı.

Avcı, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başarırsa, aynı sezonda 3 büyük deplasmanda kazanan tek Trabzonspor hocası olacak.

Bu sezon birçok rekor kıran Abdullah Avcı, yeni bir apolet daha takmak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı bu sezon İstanbul'da oynadığı maçların tamamını kazandı. Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 1-0, Karagümrük'ü 2-0, Beşiktaş'ı ve Galatasaray'ı 2-1 yendi.

Süper Lig tarihinde Trabzonspor'un başında en az 6 maça çıkan teknik direktörler arasında en yüksek puan ortalaması yakalayan isim Abdullah Avcı...

Tecrübeli teknik adam 59 maçta 131 puan topladı… 2.22 puan ortalaması yakaladı. Karadeniz Fırtınası bu sezonu dubleyle tamamlarsa 37 yıl sonra bir ilki başaracak.