Son dakika Trabzonspor haberleri... Lider 'Fırtına' gibi esiyor! Vitor Hugo - Edgar Ie yokken gol yemedi!

Spor Toto Süper Lig’in ezici puan farkıyla lideri konumunda olan Trabzonspor’un iki stoperi Edgar Ie ve Vitor Hugo sezonu kapattı. İki yıldız oyuncunun sakatlığı sonrasında büyük bir endişeye kapılmıştı. Ancak eldeki veriler şimdilik endişeye gerek olmadığını ortaya koyuyor. Karadeniz Fırtınası Süper Lig’de 17 puan farkla lider. Kalan 11 haftada kredisi olduğu için sakatlıklardan fazla etkilenmeyecek gibi görünüyor.

Giriş Tarihi 02 Mart 2022, 14:56 Güncelleme 02 Mart 2022, 14:56
Son dakika Trabzonspor haberleri... Lider ’Fırtına’ gibi esiyor! Vitor Hugo - Edgar Ie yokken gol yemedi!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un iki yıldız stoperi Edgar Ie ve Vitor Hugo sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattı.

Bordo-Mavililer'in tecrübeli oyuncusu Edgar Ie, 21 Aralık'ta Altay ile oynanan karşılaşmada çapraz bağlarını koparttı. Devre arasında da sözleşmesi feshedildi.

Brezilyalı stoper, Vitor Hugo ise Antalyaspor ile oynanan kupa maçında dizinden sakatlandı. En az 3-4 ay sahalardan uzak kalacak.

Trabzonspor'un stoper rotasyonunda Stefano Denswil, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan ve Taha Altıkardeş yer alıyor.

Bordo-Mavililer, bu sezon Denswil ve Hüseyin Türkmen tandemiyle çıktığı iki maçı gol yemeden tamamladı. Fırtına, Başakşehir ile golsüz berabere kalırken, Yeni Malatyaspor'u da 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor taraftarı, Edgar Ie'den sonra Vitor Hugo'nun da sezonu kapatması sonrasında büyük bir endişeye kapılmıştı. Ancak eldeki veriler şimdilik endişeye gerek olmadığını ortaya koyuyor.

Karadeniz Fırtınası Süper Lig'de 17 puan farkla lider. Kalan 11 haftada kredisi olduğu için sakatlıklardan fazla etkilenmeyecek gibi görünüyor.