Fenerbahçe'den sürpriz fırsat transfer atağı! Rusya’nın Krasnodar takımında oynayan sol açık Viktor Claesson'u istiyor

Rusya’nın Krasnodar takımında oynayan sol açık Viktor Claesson sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Fenerli kurmaylar hemen devreye girdi, menajerine 3 yıllık teklif yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2022 Güncelleme 02 Mart 2022, 06:53
Fenerbahçe’den sürpriz fırsat transfer atağı! Rusya’nın Krasnodar takımında oynayan sol açık Viktor Claesson’u istiyor

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmak isteyen Fenerbahçe'den bir önemli hamle daha geldi. Rusya'nın Krasnodar takımında forma giyen İsveçli sol açık Victor Cleasson haziran ayında sona erecek sözleşmesinin ardından Rusya'dan ayrılma kararı aldı. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenilen Claesson için Fenerbahçe hemen devreye girdi. Oyuncunun menajeriyle görüşmenin gerçekleştirildiği öğrenildi.



FENERBAHÇE FIRSATI KAÇIRMADI
Sol açık mevkine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için bulunmaz bir fırsat olan Victor Claesson'a yeni sezon için ilk ciddi teklifin Sarı-Lacivertli kulüp tarafından yapıldığı da gelen haberler arasında. Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro alan Claesson 56 kez giydiği İsveç Milli Takım formasıyla fileleri 12 kez havalandırdı. Kanat oynamasına karşın son gol yollarında son derece etkili biri isim. 30 yaşında ve 1.83 boyunda olan Claesson'un istikrarlı ve disiplinli yapısı da dikkat çekiyor. Fenerbahçe yönetiminin oyuncuya yakın markajı devam ettirip 3 yıllık sözleşme imzalatmayı hedeflediği ve bu 3 yıllık teklifin de menajerine iletildiği ifade edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN