Son dakika Galatasaray haberleri... Domenec Torrent Florya'da adından söz ettirmeye başladı

Son dakika Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig'de küme düşme riskiyle karşı karşıya kalan Galatasaray'da Fatih Terim'in istifası sonrası gelen Torrent'in ilk günden bu yana hem oynattığı futbol hem de aldığı skorlar nedeniyle tartışma konusu olmuştu. Son maçlarda üst üste gelen galibiyetle İspanyol hoca, Florya’da da yavaş yavaş adından söz ettirmeye başladı.

Giriş Tarihi 01 Mart 2022, 17:57 Güncelleme 01 Mart 2022, 17:57
Son dakika Galatasaray haberleri... Domenec Torrent Florya’da adından söz ettirmeye başladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Fatih Terim'in koltuğunu devralan Domenec Torrent ilk günden bu yana hem oynattığı futbol hem de aldığı skorlar nedeniyle tartışma konusu.

Üst üste Göztepe ve Rizespor maçlarındaki galibiyetlerle üzerindeki kara bulutları biraz da olsa dağıtmayı başaran İspanyol hoca, Florya'da da yavaş yavaş adından söz ettirmeye başladı.

Alınan bilgilere göre Torrent, tesislerdeki tüm çalışanların resminin olduğu tabelanın fotoğrafını çekti ve herkesin isimlerini ezberledi. Tecrübeli teknik adamın ayrıca futbolcularla beraber aynı masada yemek yediği de öğrenildi. Fatih Terim'in Florya'da takımdan farklı bir masada yardımcılarıyla beraber oturduğu sürekli konuşuluyordu.

Torrent'in bir süredir hızlandırılmış Türkçe kursu aldığı ve tesislerdeki herkesle bire bir iletişim kurmaya çalıştığı da gelen bilgiler arasında. Mütevazi tavırları ile Florya'da olumlu bir hava estirmeye başlayan Torrent'le ilgili yaşanan bu gelişmelerin yönetim kanadında da büyük bir memnuniyet yarattığı ifade edildi.