Fenerbahçe’nin takımdan gönderdiği Michael Frey Kanarya'nın golcülerini katladı!

Belçika Ligi’nde bu sezon 28 maçta 20 gole imza atan Frey, performansıyla Fenerbahçe'nin golcülerini katladı. Fenerbahçe’de santrforlardan Serdar Dursun’un ligde 9 golü bulunurken, Enner Valencia 4 gol, Mergim Berisha ise sadece 3 gol atabildi.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2022, 11:50 Güncelleme 28 Şubat 2022, 12:04
Fenerbahçe’nin takımdan gönderdiği Michael Frey Kanarya’nın golcülerini katladı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla eleştirilen ve sonrasında Belçika Ligi ekibine transfer olan İsviçreli golcü attığı gollerle adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Michael Frey, Antwerp'in FC Brugge'e 4-1 yenildiği maçta takımının tek golünü atan isim oldu. Eski Fenerbahçeli performansıyla Belçika'da gündem olmaya devam ediyor.

20 GOL 3 ASİST
Belçika Ligi'nde bu sezon 28 maçta 20 gole imza atan Frey, 3 de asiste imza attı. 27 yaşındaki futbolcu performansıyla Sarı-Lacivertliler'in golcülerini de katladı.

Fenerbahçe'de santrforlardan Serdar Dursun'un ligde 9 golü bulunuyor. Enner Valencia 4 gol atarken Mergim Berisha ise sadece 3 gol atabildi.

3 golcü toplamda 16 gole imza attı. Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen ve gönderilen Frey, 3 golcünün toplamı 4 golle geçti.

Michael Frey 2021 yılında Fenerbahçe'den Antwerp'e 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Sarı-Lacivertliler'in Tanzanyalı golcüsü Ally Samatta ise Antwerp'te kiralık olarak forma giyiyor. Tecrübeli golcü ligde 23 maçta 4 gole imza atarken 3 de asiste imza attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN