Özel Haber I Fenerbahçeli Arda Güler Avrupa'nın kıskacında

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Slavi Prag'la oynanan iki maçta ve ligdeki Hatayspor karşılaşmasında gösterdiği başarılı performansla tam not alan 17 yaşındaki Arda Güler, kısa süre içinde Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2022, 13:32 Güncelleme 26 Şubat 2022, 13:32
Özel Haber I Fenerbahçeli Arda Güler Avrupa’nın kıskacında

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de zirve yarışına havlu atan, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası macerası da sona eren Fenerbahçe'de sezonun tek tesellisi genç futbolcu Arda Güler'in son haftalarda ortaya koyduğu harika performas oldu.

Slavia Prag ile Konferans Ligi son 16 turu play-off'unda oynanan iki maçta sonradan oyuna giren, Süper Lig'de ise geçtiğimiz hafta Hatayspor'a karşı ilk 11'de başlayan genç oyuncu, kısa süre Avrupa'da adından söz ettirmeyi bildi.

Slavia Prag maçı sonrası Çekya basınının övgü ile bahsettiği ve, "Real Madrid'de forma giyebilir" yakıştırmasını yaptığı 17 yaşındaki Arda için bazı İngiliz ve Alman kulüplerinin harekete geçtiği öğrenildi.

Avrupalı scoutların sezonun kalan kısmında Arda Güler'i takip etmek için Türkiye'ye geleceği ve genç futbolcunun yakın markaja alınacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe ile 2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Arda için Avrupa'nın önemli kulüplerinin devreye girme hazırlığında olduğu öne sürülürken, Sarı-Lacivertliler de genç yıldız adayı ile yeni kontrat imzalamak için görüşmelerini sürdürüyor.